1 Ağustos 2008 Cuma

SinirSeller


Dün bazı işlerimi halletmek için uzunca bir süre çarşıda gezmek durumunda kaldım. Bu arada banka, postane -evet hala mektup yazanlardanım ben-, mağaza, market gibi çeşitli yerlere girip çıktım.


Bütün bu zaman zarfında beklerken, yürürken, otururken, alış-veriş yaparken çeşitli insan tipleriyle ve beni acayip sinir eden durumlarla karşılaştım. Hep BestSeller'lar olacak değil ya işte bunlar da benim SinirSeller'im...


1- Şuurunu yitirmişçesine vücut geliştiren erkekler... Bir de daracık atletlerle sokağa çıkıp kendilerini kasa kasa yürümüyorlar mı bir arabanın altına itesim geliyor.

2- Sokakta yürürken bir yandan da cep telefonuyla bağıra bağıra konuşanlar... Bu kişiler artık ne konuşuyorlarsa o konuşmanın etkisiyle tam yolun ortasında da dikilip kalabilirler.

3- Kumaş pantolonun altına giyilebilecek tarzda klasik ayakkabıyı kapri pantolonla giyenler ve bu da yetmezmiş gibi içindeki alakasız renkteki çorabı da neredeyse dizine kadar çekenler... (Bu örnek son model bir Mercedes'in içinden çıktı.)

4- Kısa boylarına rağmen şu düşük bel, popo kısmı şalvar gibi aşağıya sarkmış kot pantolonları giyen bay ve bayanlar... (Lütfen en kısa zamanda bir boy aynası edinin.)

5- Beyaz gömlek giyip içinden atleti gözüken erkekler...

6- Toplum içinde abartılı hareketler yapanlar, çok ve gereksiz konuşanlar...

7- Israrla şarz diyenler... (Lütfen öğrenin artık şarz değil şarjjj)

8- Şahine egzost takıp Ferrari kullanıyormuşçasına bağırtanlar... (İçinden çıstak çıstak gelen yüksek volümlü müzik de cabası. Hele bir de bunu gece yarıları da yapmıyorlar mı deliriyorum!)

9- Full makyajlı, süslü-püslü, iyi giyimli hatunlardaki ucu çıkmış yarım ojeler... (Hadi madem yenisini süremedin diğerlerine ayırdığın vaktin üçte birini eskilerini çıkartmaya ayırsaydın bari...)

10- Kirli ayaklar ve bakımsız tırnaklarla açık ayakkabı giyen hatunlar diyeceğim gene... =) Ne yapayım çok rastlıyorum ve sinir oluyorum.

11- Ayaklara takmış durumdayım belki ama loafer ayakkabıyı çorapla giyen erkeklere de sinir oluyorum ben. Bir de bu çorap, desenli baba çorabı olmuyor mu ıyyyyyy...... (Lütfen çıplak giyin, inanılmaz seksi duruyor.)

Ve son olarak;

12- Nerede olduğuna aldırmaksızın başkalarını hiçe sayarak yüksek sesle küfür edip, duyulduğunun farkına vardığında ise hiç utanmadan sırıtarak bundan rahatsızlık duymayan erkekler...

diyeyim ben... Aslında daha çok var ama ben en yakın önüme çıkan örnekler olarak bunları hatırlayabildim.

Hayal, Zaman, Para başlıklı konuya gelince; biliyorsunuz benim zaten Tanrı'yı gülümseten hayallerim var; zamanım yok, Tanrı'yı gülümseten hayallerime para ve zaman ayırabildiğimde ise eminim hayallerim gene olacak ama önemli olan o zaman da Tanrı'nın gülümseyip gülümsemeyeceği... Ve bu durum da beni tek başına sinir etmeye yetiyor.

Üçü bir arada (hayal,zaman,para) dileyerek ayrılıyorum izninizle, şimdilik tabii ;)
Sevgiler...

ChaotiC

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Sorry if I commented your blog, but you have a nice idea.

Ukturk dedi ki...

Öncelikle benden önce yorum bırakmış olna philipinli arkadaşa selam.Yolunu şaşırdı galiba.Çok sinir oldum şimdi ona:D:D

Neyse sinirli ablamız Chaotic bence bütün maddelerde birebir haklı.Bu sinirleriyle BestSeller olmayı sonuna kadar haketmiş bence.

Özellikle 10.maddeye vurgu yapmak lazım."Kirli ayaklar ve bakımsız tırnaklarla açık ayakkabı giyen hatunlar beni de çileden çıkarıyor.

Göz zevkimi bozuyorlar..Gece rüyalarıma giriyor.:P:p

ZehirliÖrümcek dedi ki...

Hahaha! SinirSeller! Sinirlerin Seller gibi yani ablacım :)) Hepsi çok sinirlik. Çok güsel ellerine sağlık

ZehirliÖrümcek dedi ki...

philippine lottery kim bu arada yaa :))

MyBiber dedi ki...

Fikirlerimi çok beğenen bir arkadaşımdır kendileri... :P :D

Arka Sıra HANEDANI dedi ki...

şu 10.madde var ya, beni bu ülkeden soğuttu yemin ederim...çok güzel yazmışsın valla,bir de
7. maddenin gerçekleşmesi imkansız söyleyeyim (farkettim de ben bile böyle telaffuz ediyorum galiba, özür dilerim sinirli abla)
brk

41 kitchen dedi ki...

ablacım loafer ayakkabı konusunda katılıyorum sana. Keyifle okudum, okumakla kalmadım gözümün önünde canlandırdım=) sevgiler.